Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Persona 4 Arena naar Europa

Verschijnt dit jaar nog

Atlus heeft bekend gemaakt dat Persona 4 Arena naar Europa zal komen, en dan nog wel dit jaar. De game verschijnt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Persona 4 Arena is geen spin-off maar een vervolg op de PlayStation 2 RPG Persona 4. Dit nieuwe deel speelt zich twee jaar later af en kent niet alleen speelbare personages uit deel vier, maar ook enkele uit het derde deel. Het gaat hier echter niet om een RPG maar om een vechtspel waarbij de personages hun Persona's kunnen oproepen voor spectaculaire aanvallen.

De game is gemaakt in samenwerking met Arc System Works die eerder verantwoordelijk was voor de BlazBlue reeks. De overeenkomsten zijn dan ook duidelijk te zien, met name in de grafische stijl en de animatie van de personages. Het verhaal is geschreven door het oorspronkelijke Persona 4-team, terwijl Arc System Works de gameplay op zich nam.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Persona 4

Video Game

Related topics
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.
Reacties