Persona 4 Arena naar Europa

Verschijnt dit jaar nog

Atlus heeft bekend gemaakt dat Persona 4 Arena naar Europa zal komen, en dan nog wel dit jaar. De game verschijnt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Persona 4 Arena is geen spin-off maar een vervolg op de PlayStation 2 RPG Persona 4. Dit nieuwe deel speelt zich twee jaar later af en kent niet alleen speelbare personages uit deel vier, maar ook enkele uit het derde deel. Het gaat hier echter niet om een RPG maar om een vechtspel waarbij de personages hun Persona's kunnen oproepen voor spectaculaire aanvallen.

De game is gemaakt in samenwerking met Arc System Works die eerder verantwoordelijk was voor de BlazBlue reeks. De overeenkomsten zijn dan ook duidelijk te zien, met name in de grafische stijl en de animatie van de personages. Het verhaal is geschreven door het oorspronkelijke Persona 4-team, terwijl Arc System Works de gameplay op zich nam.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread