Dishonored releasedatum bekend.

Nieuwe game uit Bethesda-stal uit op 12 oktober. 

Dishonored heeft een releasedatum. De steampunkgame verschijnt op 12 oktober in Europa, voor zowel PC, PS3 als Xbox 360. Deze aankondiging komt een dag nadat Irrational Games de release van Bioshock Infinite verschoof van oktober naar februari 2013. Bethesda zou dus wel eens kunnen profiteren van het verschuiven van deze rechtstreekse concurrent.

Dishonored is een game van Arkane Studios, een bedrijf dat werd gekocht door ZeniMax (Bethesda's moederbedrijf) in 2010. Harvey Smith, een van de ontwikkelaars van de originele Deus Ex games werkt mee aan project, alsook Viktor Antonov, de designer van Half Life's City 17.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread