Company of Heroes 2 in ontwikkeling

RTS tijdens wereldoorlog 2 in 2013 uit?

Een screenshot van een pagina uit PC Gamer UK bevestigt dat Company of Heroes 2 in ontwikkeling is. De langverwachte sequel van de top RTS die deel één was, zou er moeten aankomen in 2013. Op meer details is het nog even wachten, maar de game zou nog steeds plaatsvinden tijdens Wereldoorlog 2.

Ontwikkelaar van dienst zou opnieuw Relic zijn, al zijn er niet veel mensen van het originele team meer over. Uitgever THQ, die in financiële problemen zit, zei recent dat het zich zou focussen op zijn "core franchises", en daar past Company of Heroes waarschijnlijk wel in.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread