Skyrim: Dawnguard staat gepland voor deze zomer

Xbox 360 exclusief?

Er gaan al enige weken stellige geruchten dat Bethesda een belangrijke aankondiging zou doen over een toekomstige uitbreiding voor de succesvolle RPG The Elder Scrolls V: Skyrim. Inmiddels is er dan eindelijk bekendgemaakt dat Bethesda aankomende zomer de uitbreiding Skyrim: Dawnguard zal releasen.

Afgezien van een mysterieuze aankondiging op het blog van Bethesda ontbreken verdere details. Wel is bekend dat de uitbreiding vooralsnog eerst op Xbox 360 zal verschijnen.

Eerder maakte Bethesda bekend dat de toekomstige uitbreidingen meer als een echte expansion zouden aanvoelen in plaats van de kleinere DLC pakketten die zij bij Oblivion uitbrachten. Het zou dus zomaar kunnen dat Skyrim: Dawnguard als boxed variant te koop zal zijn in de winkels. Naar verwachting zal Dawnguard een aanzienlijke hoeveelheid quests, dungeons en nieuwe gebieden aan de game toevoegen.

Het internet gonst van de geruchten over de betekenis van de Dawnguard. Skyrim fans speculeren er lustig op los: zou het te maken hebben met vampieren of misschien de Mythic Dawn cult uit Oblivion? Of keren we terug naar de pittoreske dorpje Dawnstar om nieuwe avonturen te beleven? We zullen nog even geduld moeten hebben!

Skyrim: Kinect in actie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carričre als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Shadow Warrior 3 releasedatum gelekt

Microsoft en Sony spreken voor hun beurt.

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

De 5 best verkochte games deze week

Week 1 (3 t/m 9 januari 2022)

Dying Light 2 krijgt minstens vijf jaar post-launch DLC

Om te vermijden dat het een zombiegame wordt.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread