Nintendo gaat voor digitale markt

3DS en Wii U games binnenkort ook digitaal te downloaden.

Nintendo heeft een nieuw initiatief aangekondigd. Het bedrijf zou binnenkort games die zij uitgeven op de 3DS ook digitaal downloadbaar maken. Dit zou gebeuren vanaf New Super Mario Bros. 2 in augustus. Ook titels voor de Wii U zouden online beschikbaar zijn vanaf de launch van de console.

Nintendo zou de games verkopen via haar eShop, maar er zouden ook elders codes worden verkocht die inwisselbaar zijn in deze shop. Nintendo baas Iwata zei dat deze stap noodzakelijk was voor de groei van Nintendo's digitale markt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread