BioWare komt met "Operation Exorcist"

Multiplayerweekend voor Mass Effect 3.

BioWare heeft een multiplayerweekend aangekondigd voor Mass Effect 3. Spelers moeten het opnemen tegen Cerberus, en krijgen in ruil daarvoor beloningen.

Indien alle spelers het doel bereiken (1.000.000 Phantoms doden) krijgt iedereen een "Victory Pack". Als je squad een doel bereikt (Overleven tot extractie op Gold Level), krijgt je squad een "Commendation Pack". "Operation Exorcist" loopt vanaf vrijdag tot maandag, en is enkel voor Xbox 360 en PC spelers.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread