Batman: Arkham City DLC bevestigd

Harley Quinn's Revenge komt er op 30 mei.

Warner Bros. heeft een nieuw DLC pakket aangekondigd voor Batman: Arkham City. Harley Quinn's Revenge moet het sluitstuk worden van de game, en speelt zich af na de grote finale. Je zal zowel als Robin als Batman zelf spelen. De DLC is te downloaden vanaf 30 mei voor PS3 en Xbox 360.

Er komt ook een Game of the Year edition, waarbij alle DLC packs (de Catwoman, Nightwing en Robin packs, het Challenge pack, een Map pack en de Quinn DLC) gebundeld worden met de originele game. Deze Game of the Year edition komt er pas op 7 september bij ons (en is voorlopig alleen bevestigd voor PS3 en Xbox360), terwijl de US hem al eind mei krijgt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread