Sequel voor Payday: The Heist in ontwikkeling

Overkill Software ook gekocht door Starbreeze.

Overkill Software werkt aan een vervolg op de shooter Payday: The Heist, waarin je banken moet overvallen. Het nieuws komt er net op het moment dat ook bekend raakte dat Syndicate ontwikkelaar Starbreeze Overkill Software heeft aangekocht.

Starbreeze vertelde dat het Overkill rustig wil laten verder werken aan de Payday franchise. Het ziet de aankoop als een manier om hun portfolio te verbeteren. Starbreeze maakte ook bekend dat ze werken aan de game "P13" in samenwerking met Zweedse filmregisseur Josef Fares. Het wordt een Xbox360, PSN en PC titel, maar verder is er nog niets geweten. Een derde spel, Cold Mercury zou nog in de zeer vroeg ontwikkelingsstage zitten.

Wil je het Eurogamer.be team in actie zien tijdens een potje Payday: The Heist? Bekijk dan zeker onze filmpjesreeks!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread