Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelkosten Legend of Grimrock in enkele dagen terugverdiend

Update verschijnt nog deze week.

In zijn review was dungeon crawler extraordinaire Gerard dolenthousiast over Legend of Grimrock. Hij omschreef de game als een 'juweeltje voor de fans' en prees de hardcore gameplay, de venijnige puzzels en de spannende gevechten. Gerard blijkt niet de enige die in vervoering raakte van deze oldschool indie-RPG: in slechts enkele dagen heeft Legend of Grimrock haar ontwikkelkosten meerdere malen terugverdiend. Zo weet ontwikkelaar Almost Human ons in een blogpost toe te vertrouwen:

"Veel van jullie hebben ons gevraagd hoe het gaat met de verkoop van Grimrock. We zijn dan ook ontzettend blij met de cijfers: de laatste paar dagen is Legend of Grimrock de best verkochte titel op Steam geweest. Inmiddels zijn we jammer genoeg van onze troon verstoten maar laat dat je vooral niet stoppen om onze game toch nog aan te schaffen!"

De game heeft Almost Human beslist geen windeieren gelegd: "De ontwikkelkosten van Grimrock zijn in deze korte tijd al meerdere malen terugverdiend dus de toekomst van ons bedrijf lijkt vrij zeker. Iedereen die onze game gekocht heeft en ons heeft gesteund: heel erg bedankt!".

Deze week zal een update voor Legend of Grimrock verschijnen met enkele bugfixes.

Ouderwets kerkers schoonmeppen in Legend of Grimrock

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Legend of Grimrock

iOS, PC, Mac

Related topics
PC
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.
Reacties