Details over Pokemon Black & White 2

Unova krijgt te maken met een ijstijd.

Er zijn enkele nieuwe details opgedoken over de aankomende pokemongames Black & White 2. Een grote verandering is dat de regio Unova, waar je in Black & White al in speelde, deels bedekt is in ijs. Dat zorgt ervoor dat je heel wat nieuwe gebieden mag verkennen. Het verhaal focust dan ook op de ijstijd, en de pokemon Kyurem (de veroorzaker ervan). De hoofdpersonages zijn ook volledig nieuw, en je start in de nieuwe stad "Hiogu City"

De game komt op 23 juni uit in Japan. Het westen mag hem in de herfst verwachten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread