Crysis 3 komt eraan

Boxart al gelekt. Officiële aankondiging later deze maand.

Er bestaat geen twijfel meer over: Crysis 3 is in de maak en zal deze maand nog officieel aangekondigd worden door Crytek en EA.

Dat de game eraan zat te komen mag geen verrassing meer zijn. In februari hintte EA al naar een derde deel in de FPS-reeks in een vacature en Crytek zegt al enkele dagen dat we een grote aankondiging mogen verwachten van hen in April.

Nu is de cover van het April-nummer van het Zweedse magazine Game Reactor op internet gelekt waarop sterk gehint wordt dat hun grote cover story Crysis 3 wordt. In navolging daarvan voerden onze broeders bij Eurogamer Deutschland een simpele zoektocht via Google en ontdekten zo officiële pre-order informatie over Crysis 3.

Daarna duurde het niet lang voordat er ook al promo-art en een boxart van Crysis 3 op internet lekte. Die kun je onderaan dit bericht zien. Op de boxart is een persoon in Nano-suit te zien die een pijl en boog gebruikt als wapen, een nieuw feit voor de reeks. Buiten het feit dat de game op PC, PS3 en Xbox 360 zal verschijnen is er voorlopig nog geen andere informatie beschikbaar over de game maar die zal niet lang op zich laten wachten.

1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread