The Old Republic gratis dit weekend

Poging om meer subscribers te lokken. 

In een poging om meer subscribers te lokken naar de Star Wars MMO, wordt Star Wars: The Old Republic dit weekend gratis. Je kan enkel meedoen als je voordien nog geen gebruik hebt gemaakt van een gratis trial. De trial loopt van vandaag (5/04) tot maandag 9/04. Je kan spelen tot level 15, en al je personages zijn overdraagbaar als je besluit om het spel te kopen.

Het aantal subscribers lijkt ondertussen gestabiliseerd op circa 1.7 miljoen. Dat zou genoeg zijn om uit de kosten te komen, want vooraf liet EA weten dat het met 500.000 subscribers voldoende winst zou maken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread