Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hard Reset uitbreiding gratis voor eigenaars

Extended Edition verschijnt eind april.

Flying Wild Hog kondigde ietwat onconventioneel binair aan dat iedereen die Hard Reset al bezit op Steam, gratis zal kunnen upgraden naar de Extended Edition eens die verschijnt.

Deze uitbreiding zal nieuwe vijanden, een baas, vijf extra levels en meer toevoegen aan de knappe en sfeervolle shooter die van ons zonder al die extra's al een keer 8/10 kreeg. Daarmee nemen de ontwikkelaars meteen het grootste struikelblok van heel wat andere gamers weg, namelijk de korte spelduur van het origineel.

De retailversie verscheen enkele dagen geleden al in Noord-Amerika en zal ook z'n weg naar het Verenigd Koninkrijk vinden. De digitale update wordt rond eind april verwacht.

Weet je trouwens welke dag het vandaag is? Je geluksdag uiteraard, aangezien Hard Reset nog net één dag lang bijzonder goedkoop te krijgen is via de laatste Indie Royale bundel. Buitenkansje!

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hard Reset

PC

Related topics
PC
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties