Star Wars: The Old Republic vier dagen lang gratis

Grijp die weekend pass!

Wie na het lezen van onze review van het uitmuntende Star Wars: The Old Republic nog steeds niet helemaal overtuigd is krijgt een tweede kans om het licht te zien (of de dark side, als dat dan meer jouw ding is). Vanaf donderdag kun je je namelijk aanmelden voor een gratis trial account voor de succesvolle MMORPG van Bioware.

In een post op de Star Wars: The Old Republic site werd vandaag aangekondigd dat het Star Wars universum voor maar liefst vier dagen geheel vrijblijvend haar poorten zal openen. Vier dagen lang kun je compleet losgaan en rebellen verpletteren, planeten verkennen en samen met je medespelers proberen de eerste twee Flashpoints te overwinnen. Speel je liever competitief? Dan kun je je geluk beproeven in de spannende PvP Warzones.

Karakters die tijdens de trial account periode worden gemaakt kunnen daarna overgeheveld worden naar een betaalde account. Interesse? Check de handige free trial Faq op de Tor Site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carričre als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread