Obsidian ontslaat deel productieteam.

Project "North Carolina" afgevoerd. 

Obsidian Entertainment, de ontwikkelstudio van onder andere Fallout: New Vegas en Knights of the Old Republic II, heeft een aantal mensen moeten ontslaan. Volgens de berichten zou het om 20 à 30 personen gaan. De mensen maakten deel uit van verschillende ontwikkelteams, waaronder die van "Sout Park: The Game" en het nog onaangekondigde project "North Carolina".

Dat project North Carolina zou ook bij de slachtoffers zijn - we krijgen het dus niet meer te zien. De producer van het project,Jason Fader, was bij de ontslagenen. Het is nog onduidelijk of de ontslagen verdere impact zullen hebben op andere games in ontwikkeling.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread