2k Czech helpt Rockstar met maken GTA5

Werkt ondertussen ook hard aan Mafia 3.

Developerstudio 2k Czech helpt Rockstar met het maken van Grand Theft Auto 5. Dat vertelde een bron aan VG24/7. 2k Czech is vooral bekend als de developer van Mafia 2.

2k Czech zou ondertussen al een jaar meewerken aan GTA5. Hun taak is vooral het animeren van cutscenes en het bijschaven van de gameplay. Wie echter denkt dat dit is omdat Rockstar het werk niet in zijn eentje kan, zit fout. Rockstar leert 2k Czech aan om te werken met hun state of the art technologie om die dan te gebruiken bij de ontwikkeling van Mafia 3. Uitgever Take-Two wil van Mafia namelijk een AAA-franchise maken.

2k Czech is ondertussen ook al een tijdje bezig met de ontwikkeling van Mafia 3. De voorbereiding, die een jaar duurde, is nu voorbij en dus kan het spel vanaf nu beetje bij beetje opgebouwd worden. Het kan dus wel nog een jaar of langer duren voordat we wat van die game te zien krijgen.

Wanneer Grand Theft Auto 5 verschijnt, dat is ook nog niet bekend. Het gezond verstand zegt maart-april 2013 maar met Rockstar weet je nooit.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread