Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Deze dag is werkelijk gezegend want het bewijs is gearriveerd dat er een nieuwe Sim City in de maak was. Maxis gaf al een tijdje stevige hints in die richting maar nu is er ook concept art van de game op het internet gelekt.

De screenshots verschenen op het NeoGAF, samen met een ruwe vertaling van een artikel in het Duitse magazine GameStar.

In dat magazine wordt geschreven dat Maxis hoopt de game in 2013 uit te brengen. Sim City 5 zou multiplayer hebben en heeft ook een geheel nieuwe grafische engine. Voor welke platformen de game zou verschijnen is niet bekend, al is een release voor PC vanzelfsprekend.

Volgende week krijgen we zeker en vast meer info over Sim City 5 want op 6 maart houdt EA een evenement waarop ze meer info zullen geven over 'een geheim Maxis-project' en Medal of Honor.

Het is alweer negen jaar geleden dat Sim City 4 verscheen. Voelen jullie je ook zo oud nu?

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread