Blizzard kondigde vandaag aan dat het maar liefst 600 mensen laat afvloeien. 90 procent van de ontslagen personen zouden echter niet aan game ontwikkeling doen maar in andere sectoren van het bedrijf werken. Ook in de World of Warcraft divisie vallen er geen ontslagen. CEO Mike Morhaime verwoordde het als volgt: "Elk bedrijf moet alle processen en teams blijvend evalueren om winstgevend te blijven. [...] We hebben enkele moeilijke beslissingen moeten maken om te veranderende noden van ons bedrijf tegemoet te komen".

Blizzard's releases zouden niet in het gedrang komen. Naast de nieuwe WoW uitbreiding Mists of Pandaria, werkt Blizzard ook aan Diablo III, StarCraft II: Heart of The Swarm én hun nieuwe, onaangekondigde MMO 'Titan'.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Meer artikels van Korneel Deschamp

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content