Bethesda werkt aan next-gen project

Vacature lokt meer geruchten dan CV's.

Bethesda Game Studios, maker van games waar je vast al eens van gehoord hebt zoals The Elder Scrolls 5: Skyrim en Fallout 3, zoekt momenteel nieuwe werkkrachten om in te zetten bij het maken van een game voor next-gen consoles.

De vacature zegt dat de studio op zoek is naar ervaren programmeurs om te werken met cutting-edge technologie aan een onaangekondigd project voor de toekomstige generatie consoles. Wie zich kandidaat wil stellen voor een job, moet volgens de vacature ook ervaring hebben met DirectX 11, wat suggereert dat de volgende consoles gebruik zullen maken van die API. De techno-analfabeten mogen aannemen dat dat goed nieuws is. Ook mensen van CryTek suggereerden vorige zomer al dat de volgende generatie consoles DX11 zouden gebruiken.

Info over de game is nog niet bekend en het zou wel eens een jaar of langer kunnen duren voor we hier meer over horen. Op nieuwe informatie over de volgende consoles moeten we gelukkig niet meer zo lang wachten. Op de E3 in juni krijgen we de volgende Xbox te zien en zal ook Nintendo games voor hun Wii U tonen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Temtem roadmap toegelicht

Game intussen al een half miljoen keer verkocht.

Black Mesa komt volgende week officieel uit

Na vijftien jaar ontwikkeling.

Ruiner schiet zichzelf naar de Nintendo Switch

Futuristische cyberpunk ontmoet handheld.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread