Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda werkt aan next-gen project

Vacature lokt meer geruchten dan CV's.

Bethesda Game Studios, maker van games waar je vast al eens van gehoord hebt zoals The Elder Scrolls 5: Skyrim en Fallout 3, zoekt momenteel nieuwe werkkrachten om in te zetten bij het maken van een game voor next-gen consoles.

De vacature zegt dat de studio op zoek is naar ervaren programmeurs om te werken met cutting-edge technologie aan een onaangekondigd project voor de toekomstige generatie consoles. Wie zich kandidaat wil stellen voor een job, moet volgens de vacature ook ervaring hebben met DirectX 11, wat suggereert dat de volgende consoles gebruik zullen maken van die API. De techno-analfabeten mogen aannemen dat dat goed nieuws is. Ook mensen van CryTek suggereerden vorige zomer al dat de volgende generatie consoles DX11 zouden gebruiken.

Info over de game is nog niet bekend en het zou wel eens een jaar of langer kunnen duren voor we hier meer over horen. Op nieuwe informatie over de volgende consoles moeten we gelukkig niet meer zo lang wachten. Op de E3 in juni krijgen we de volgende Xbox te zien en zal ook Nintendo games voor hun Wii U tonen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fallout 3

PS3, Xbox 360, PC

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
RPG
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties