Nieuwe Pokémon-games aangekondigd

Nintendo kiest verrassend voor Black & White 2

Gisteren werden tijdens een Japanse tv-show verrassend twee nieuwe games in de Pokémon franchise aangekondigd. De opvolgers van Pokémon Black & Pokémon White worden Pokémon Black 2 & Pokémon White 2. De games zullen uitkomen voor de DS. Ze zullen speelbaar zijn op de 3DS maar enkel in 2D.

Het is de eerste keer dat Nintendo voor een directe sequel kiest. Bij de vorige generaties, zoals Ruby & Sapphire, kwam er telkens één opvolger (zoals Emerald). Nintendo kiest nu voor 2 opvolgers, maar stelt dat het dezelfde structuur als voorheen zal volgen. De games zouden in juni in Japan uitkomen. Een westerse releasedatum is nog niet bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread