Take-Two registreert GTA TV trademark

Wat is Rockstar aan het bekokstoven?

Uitgever Take-Two heeft twee aparte namen getrademarkt: "GTA TV" en "Rockstar TV". Dat heeft website RockstarSpy, die zich met niets anders bezig houden, ontdekt.

De twee patenten zijn eerder deze maand ingediend bij de juiste instanties en worden vergezeld van de volgende tekst:

"Computer game programs and software; animated motion picture films featuring entertainment, namely, action, adventure, dramatic, comedic, children's and documentary themes; pre-recorded video discs and other pre-recorded digital and electronic media in the field of live action programs, motion pictures, or animation featuring entertainment, namely, action, adventure, dramatic, comedic, children's and documentary themes."

De beschrijving is natuurlijk voldoende vaag genoeg om lekker te kunnen speculeren van wat dit te betekenen heeft. Is dit onderdeel van het marketingplan voor Grand Theft Auto V en gaat Take-Two iets helemaal nieuws proberen met trailers? Is dit een extensie van de tv-programma's die je al kon bekijken in Grand Theft Auto IV? Is het gewoon een patent om een mogelijkheid open te houden voor in de toekomst? Enkel Take-Two weet het momenteel en voorlopig weigeren ze commentaar te geven.

Dit nieuwsbericht heeft uiteindelijk weinig nieuwswaarde dus uit schuldgevoel zetten we hier nog maar eens de trailer van GTA V neer voor jullie kijkplezier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread