EA vacature wijst in de richting van Crysis 3

Waar of alleen maar gerucht?

Een vacature van EA suggereert dat Crytek bezig is aan Crysis 3. EA is op zoek naar een "video director" die moet samenwerken met Crytek om "game footage" op te nemen. De vacature, ontdekt door AllGamesBeta vermeldt dat kennis van de CryEngine een bonus is. De CryEngine is de engine van Crytek, waarmee de Crysis games gemaakt zijn.

Crysis 2 kwam vorig jaar in maart uit en heeft al minimum 3 miljoen exemplaren verkocht. Blijkbaar genoeg voor een sequel. Ontwikkelaar Crytek is ondertussen ook al aan twee andere projecten bezig, de Kinect game Ryse en Homefront 2.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread