Voorlopig geen PS2- en PS3-games op Vita

Sony heeft er momenteel geen plannen voor.

Sony heeft voorlopig geen plannen om de Vita compatibel te maken met downloadbare PS2- en PS3-games. Dat vermelden ze in een FAQ op het officiële PlayStation Blog.

"Gebruikers kunnen de ondersteunde digitale PSP-games en minis spelen. Over de PSone classics zullen we meer bekend maken wanneer ze klaar zijn. PlayStation heeft momenteel geen plannen om de PS Vita compatibel te maken met PS3- en PS-games."

Spijtig nieuws aangezien Sony eerder deze week nog de PS2 Classics service beschikbaar maakte in Europa. Via die service kunnen PS3-eigenaars PS2-games downloaden tegen een zachte prijs. En aangezien de PS Vita technisch gezien meer dan genoeg paardekracht onder de kap heeft zitten om die games te draaien is dat een spijtige beslissing.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread