DICE zoekt "Anti-cheat administrator"

Moet minder onverdiende bans opleveren in BF3.

Zweedse Battlefield 3 developer DICE is op zoek naar een 'anti-cheat administrator'. Deze administrator moet een menselijk oogje in het zeil houden op de vele statistieken van Battlefield 3 en inschatten wanneer iemand gewoon goed is in de game, of gebruik maakt van een bug of exploit. Een basiskwalificatie van een sollicitant is dan ook een uitstekende kennis van de online gaming communities en het up to date zijn van de cheating scene.

In deze tijden waarin Electronic Arts vaak onder vuur ligt voor het onverdiend bannen van gamers klinkt dit als een stap in de juiste richting.

Mensen die geïnteresseerd zijn in deze job, of een andere job bij DICE (ze zoeken nog testers), zouden wel moeten verhuizen naar Zweden. Het schijnt daar heel mooi te zijn.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread