Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Details van Skyrim patch 1.4

PC Creation Kit op eind van de maand!

Bethesda heeft details vrijgegeven van hun patch 1.4 voor Skyrim, die nog deze maand zou moeten verschijnen. Het belangrijkste gedeelte van de patch is een fix voor de lag problemen die verscheidene mensen op de PS3 ondervonden.

De volledige changelog kunnnen jullie zien op de Bethesda Blog. Verschillende bugs en problemen worden aangepakt. Een release datum voor de patch werd nog niet vrijgegeven, maar Bethesda hoopt hem deze week af te werken om hem daarna vrij te geven.

Ook de langeverwachte Creation Kit voor PC, een waar paradijs voor modders, komt eraan. Hij zou er nog moeten zijn voor het einde van de maand. De update zal ook een "Steam Workshop" bevatten waardoor je mods kunt down- en uploaden met één druk op de knop. Onze avonturen in Tamriel zijn duidelijk nog niet voorbij.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties