Jak & Daxter HD collectie bevestigd

Meer info volgt binnenkort.

We meldden vorige maand al dat een Zuid-Afrikaanse webwinkel gewag maakte van een HD-heruitgave van de drie eerste Jak & Daxter games. Vandaag bevestigde Sony Computer Entertainment America het bestaan van deze collectie.

Veel meer dan een bevestiging van deze Jak & Daxter Collection zat er echter niet in. "Meer informatie volgt binnenkort," zo luidde het.

Wij hadden daaraan evenwel genoeg om spontaan een klein vreugdedansje te maken, want Jak & Daxter blijft één van de leukste platformduo's uit het PS2-tijdperk. Als deze heruitgave verzorgd en met voldoende waardevolle extra's gereleaset wordt, tasten wij met plezier in onze geldbuidel om die herinneringen een keertje te herbeleven in HD.

Hoewel deze heruitgave officieel nog niet bevestigd werd voor Europa, kreeg de game toch al een leeftijdsrating van het Duitse ratingorgaan USK. Dit wil zoveel zeggen als: "Ja, deze game komt ook naar Europa."

Een releasedatum wilde Sony niet kwijt, maar als we even teruggrijpen naar de helderziende Zuid-Afrikaanse webwinkel, zetten wij ons geld alvast in op 20 januari volgend jaar.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread