Naughty Dog wil graag Uncharted 4 maken

Tenminste, als de fans dat nog willen.

Uit een interview met Justin Richmond, de director verantwoordelijk voor Uncharted 3, is gebleken dat Naughty Dog absoluut interesse heeft om de serie verder te laten gaan dan het derde deel. Tenminste, als de fans daar zin in hebben en deeltje drie naar behoren verkoopt.

"Er zijn nog een heleboel avonturen met Drake in de hoofdrol die we nog niet uit de doeken gedaan hebben, en zolang fans nieuwe spellen willen zullen wij iets interessants vinden en het medium vooruit blijven duwen.," aldus Richmond.

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Uncharted, maar natuurlijk is de prioriteit momenteel dat deeltje drie vanaf 2 november in de winkelrekken te vinden zal zijn. Wij hebben Drake's Deception alvast voor jullie besproken in een diepgaande review.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread