Nieuwe uitbreiding World of Warcraft

"Mists of Pandaria", level cap naar 90.

Vandaag heeft Blizzard op hun jaarlijkse Blizzcon evenement een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft aangekondigd. Het wordt het vierde expansiepack voor de populairste MMO ooit, na The Burning Crusade, Wrath of the Lich King en Cataclysm.

De nieuwe uitbreiding heet "The Mists of Pandaria", vindt plaats op een nieuw continent, namelijk het Pandaria uit de titel. Pandaria heeft een soort Aziatische sfeer, en het is tevens het thuisland van de Pandaren, een nieuw ras, dat vaagweg op Panda's gelijkt. Daarnaast komt er ook een nieuwe klasse, de Monk. De level cap wordt opgetrokken tot level 90.

Chris Metzen noemde Pandaria "a land of balance, harmony, balance and hope, that is until we arrive, with all of our hate, our violence and our unending factional conflict." Verwacht zeker meer details dit weekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread