Spider-Man: Edge of Time, een game van ontwikkelaar Beenox en uitgever Activision, ligt vanaf vandaag in de winkelrekken. Erg leuk, maar een poster voor Amazing Spider-Man, een nieuwe film rond de webslingeraar die volgend jaar uitkomt, is eveneens uitgerust met het logo van Beenox.

Dit wil waarschijnlijk zeggen dat de ontwikkelaar achter Spider-Man: Shattered Dimensions en Edge of Time ons in 2012 een filmgame rond Amazing Spider-Man zal brengen. Zowel Activision als Beenox houden voorlopig de lippen stijf op elkaar. Meer nieuws verwachten we te horen op de aankomende ComicCom in New York.

Binnenkort mag je op Eurogamer Benelux een review van Spider-Man: Edge of Time verwachten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Meer artikels van Philip Cremers

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content