Daytona USA komt richting XBLA/PSN

26 oktober op XBLA, november op PSN.

Sega heeft zonet via een officieel persbericht laten weten dat Daytona USA, een klassieke arcarderacer, vanaf 26 oktober op XBLA (800 MS Points) te vinden zal zijn. In de loop van november zal het spel eveneens via PSN te downloaden zijn.

Daytona USA is getuned en gereviseerd met verbeterde graphics, ondersteuning voor stuurwielen en (voor het eerst op de thuisconsoles) online multiplayer. Daag AI-tegenstanders uit in arcademodus, race tegen de klok in survival- en tijdritmodi, en bots tegen maximaal acht spelers in online multiplayer om jezelf in het wereldwijde klassement te plaatsen

"Sinds het debuut in de speelhal heeft Daytona USA de tand des tijds doorstaan als een van de beste racetitels van Sega, dankzij de kleurrijke circuits voor zowel beginnende als gevorderde coureurs, razendsnelle gameplay en spannende multiplayeropties. Racefans associëren de iconische soundtrack direct met Sega, en elk detail van de originele hit is nauwgezet bewaard, opgepoetst en aangepast voor de ultieme versie van Daytona USA", aldus het persbericht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread