Zynga, het bedrijf dat we kennen van Facebook hit FarmVille, heeft tijdens een persconferentie tien nieuwe titels aan de pers laten zien. Eentje daarvan was CastleVille, wat blijkbaar een heuse MMORPG zal worden die zelfs de concurrentie met titels als World of Warcraft wil aangaan.

Momenteel zijn er nog niet veel details bekend over CastleVille, buiten dan dat Zynga plannen heeft om er een MMORPG van te maken. Bill Jackson, een ex-werknemer bij Ensemble Studios (Age of Empires, Halo Wars), staat aan het hoofd van de productie van CastleVille, en liet weten dat het spel allerhande typische MMO-elementen - zoals crafting en exploratie - zal bevatten.

Hier gaan we waarschijnlijk nog veel over horen in de toekomst!

1
De poster waarmee Zynga het nieuwe CastleVille aankondigde.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Meer artikels van Philip Cremers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content