Vandaag is gebleken dat niemand minder dan Steven Spielberg meewerkt aan de productie van de bioscoopfilm rond Halo, de hitreeks voor de Xbox consoles van Microsoft, die in de loop van 2012 uit zal komen.

Het nieuws is afkomstig uit een persbericht dat men rondstuurde betreffende het nieuwe Halo boek genaamd Cryptum. In het bijhorende persbericht staat - naast info over het boek - het volgende: "Een verfilming [van Halo] staat in de planning voor 2012. De realisatie daarvan is in handen van twee zwaargewichten: Steven Spielberg en Dreamworks".

Steven Spielberg heeft in 1994 geholpen met de oprichting van het productiehuis Dreamworks.

Wat we van de Halo film mogen verwachten is een andere zaak, gezien er nu al geruchten rond dit project de ronde doen sinds 2006. Zo werden in die tijd naast Spielberg ook al Peter Jackson (Lord of the Rings), Alex Garland (28 Days Later) en Neill Blomkamp (District 9) aan de film verbonden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Meer artikels van Philip Cremers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Halo 3

De afsluiting van een trilogie

Halo 4 Review

Halo there, beautiful.

Halo: Combat Evolved Anniversary review

Slaat de bliksem twee keer in?

Halo: Reach

Begin van het einde.

Halo-componist Marty O'Donnell wint rechtszaak van Bungie

Ontvangt 142.500 dollar van voormalige werkgever.