Red Dead Redemption niet op pc

Rockstar wijst naar Max Payne 3 en LA Noire.

Rockstar heeft vandaag toegegeven dat het onwaarschijnlijk is dat Red Dead Redemption ooit naar pc komt. Rockstar stelde in een Max Payne Q&A dat ze de pc helemaal niet hebben verlaten, met Max Payne 3 en LA Noire die naar de pc komen.

De uitgever zei op de hoogte te zijn van de vraag van vele fans om een pc-release van RDR. Het bedrijf voegde eraan toe dat wanneer het "levensvatbaar" is (zowel technisch als voor de ontwikkeling als voor de verkoop), ze een titel altijd op pc uitbrengen. Helaas is dat nog (steeds) niet het geval bij Red Dead Redemption. Rockstar stelt dat ze blijven wachten tot er een kans komt, maar benadrukt dat het onwaarschijnlijk is.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread