Ook Uncharted 3 krijgt online pass

Geen enkele Sony-titel ontsnapt eraan.

Ook wie Uncharted 3 koopt op 2 november zal in de doos een online pass vinden. De code van die online pass zul je moeten invoeren op PSN om online te kunnen spelen. Aangezien die code maar één keer gebruikt kan worden, zullen gamers die de game tweedehands kopen een nieuwe online pass moeten aanschaffen om online te kunnen spelen.

Het online pass-systeem zal volgens Sony vanaf nu voor elke titel die ze uitbrengen geldig zijn. Het systeem was oorspronkelijk aangekondigd in juli van dit jaar en zou van start gaan met de release van Resistance 3. Wegens technische problemen had die game echter geen online pass.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread