Square heeft plan met Deus Ex-reeks

Maar het is nog geheim!

Volgens Andre Dufort van Eidos Montreal heeft Square-Enix een plan voor de Deus Ex-franchise in de toekomst. Wat dat plan precies is, dat weet hij zelf ook niet. Maar hij zweert dat grote baas Yoichi Wada er één heeft.

"Ik weet niet wat de toekomst is," antwoordt Dufort wanneer Eurogamer hem vraagt of Eidos Montreal nog een game in de serie gaat maken. "Ik weet dat Wada-san gezegd heeft dat hij een plan heeft voor de toekomst maar momenteel zijn we nog druk bezig met het succes van Human Revolution te vieren, aangezien dat de eerste game was van onze studio."

"Ik weet niet of je de credits van de game gezien hebt maar er waren een hoop 'productie baby's' (babies geboren tijdens het maken van de game -red.) dus ik denk dat mensen nu wat tijd vrijaf willen nemen en tijd willen doorbrengen met hun familie."

Deus Ex: Human Revolution was een groot succes dus dat we een nieuw deel mogen verwachten staat boven twijfel. De eerste downloadable content, "The Missing Link" verschijnt later deze maand.

Eidos Montreal is momenteel ook druk aan het werk aan een nieuwe franchise en aan Thief 4. Hoera!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread