De vicepresident van Bethesda Softworks suggereert in het Official Nintendo Magazine UK dat het bedrijf misschien wel gaat ontwikkelen voor de Wii U. Dit meldt VG247.

Hines: "Het is zeker een mogelijkheid voor in de toekomst. We bekijken altijd de verschillende platformen voor de games die wij willen maken. Het is echter belangrijk dat de console de game ondersteunt zoals het ontworpen is."

Een groot struikelblok om steeds te ontwikkelen voor alle platformen is echter de grote werklast die er bij komt kijken. "Alleen al ontwikkelen voor de PlayStation 3, PC en Xbox 360 samen is een serieus werk. Mensen snappen dit niet altijd. Al de lokalisaties die je moet verzorgen, al het testwerk voor elke platform en in elke taal," aldus Hines.

Ondertussen komt de nieuwste release van Bethesda er steeds sneller aan. Op 11 november verschijnt namelijk The Elder Scrolls V: Skyrim voor de PS3, Xbox 360 en PC.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content