Microsoft heeft de laatste maand heel wat gebruikers verbannen van Xbox Live voor diefstal op de Marketplace. Dit meldt Eurogamer.net. Sommige gebruikers werden levenslang verbannen of, in Xbox-terminologie, tot 31 december 9999.

Een woordvoerder van Microsoft liet het volgende weten op het Xbox Forum: "Tijdens een recent onderzoek hebben wij gebruikers ontdekt die op illegale wijze toegang verkregen tot DLC op de Xbox Live Marketplace. Het onderzoek wees uit dat het intentioneel was en geen toeval. Hiermee werden de Terms of Use overtreden. Wij geven geen informatie vrij over individuele verbanningen."

"Weet wel dat wij zeer voorzichtig omspringen met de verbanningen en dat wij duidelijk bewijs hebben voor iedere account die permanent verbannen werd. Wij verontschuldigen ons voor de mogelijke frustraties en verwarring, die gepaard gaat met het niet mogen bespreken van individuele gevallen. Bedankt voor jullie medewerking."

ADVERTENTIE

Over de auteur

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content