EA Sports rekruteert ex-footballers

Werken samen met de NCAA.

EA Sports gaat in samenwerking met de National Collegiate Athletic Association (NCAA) studiebeurzen voorzien voor voormalige college footballers. Dit meldt Kotaku. Zij zullen dan meewerken bij EA Tiburon aan de Madden- en NCAA Football-franchises.

Twee kandidaten krijgen zo de kans om vanaf januari hun eerste voetstappen te zetten in de gamesindustrie. General manager van EA Sports, Cam Weber: "Hun potentiële rol hangt af van de profielen die wij binnenkrijgen. Wij zijn geïnteresseerd in kandidaten met een achtergrond in technische studies, kunst, audio en game design."

Weber zelf was een quarterback aan de Simon Fraser University en weet hoe belangrijk de ervaring op het veld was: "Wij hebben al eerder ex-spelers zien openbloeien in het team van Tiburon. Samen met hen werken wij aan de meest authentieke en diepgaande footballgames."

Madden 12 is nu verkrijgbaar voor de PS3, X360, PC en Wii.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread