Star Wars Galaxies eindigt explosief

MMO stopt ermee op 15 december.

Sony Online trekt op 15 december de stekker uit de MMO Star Wars Galaxies en plant een grootse finale. Volgens de officiële website zal de Galactic Civil War escaleren, waarbij de Empire- en Rebel-facties voor de ultieme overwinning strijden.

Alle punten die gescoord worden tijdens de Galactic Civil War worden opgeteld aan het einde en er wordt een groots feest voorzien voor de winnaars. De verliezers mogen zich verwachten aan een grote knal. Neutrale spelers kunnen eigen evenementen organiseren als afscheidsfeest, indien ze niet betrokken zijn bij de burgeroorlog.

Meer informatie over het tijdsverloop is hier te vinden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread