Infamous 2: Festival of Blood aangekondigd

EDIT: Nu mét trailer.

Sony heeft inFamous 2: Festival of Blood aangekondigd tijdens z'n persconferentie op de Gamescom. Het wordt een PSN-titel die je kunt spelen zonder het originele inFamous 2 in huis te hebben. Het spel verschijnt in de Playstation Store in Oktober.

Festival of Blood draait rond een vampiereninvasie van New Marais. Cole MacGrath werd gebeten en heeft één nacht om de hoofdvampier op te sporen en om het leven te brengen. Het is eens iets anders dan zombies zeker?

Het spel zal uren nieuwe gameplay, verse thema's, omgevingen en monsters bevatten. Tenslotte wist Sony te vertellen dat ontwikkelaar Sucker Punch hiermee de duistere zijde van het inFamous 2 universum wilt verkennen.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread