Vandaag brengt Sony goed nieuws voor alle PS3-bezitters die nog steeds moeten beginnen aan enkele van hun topreeksen. Binnenkort zullen er namelijk pittige bundels verschijnen rond Resistance, Ratchet & Clank en Uncharted.

In de Resistance bundel zullen zowel deeltje één als twee terug te vinden zijn, compleet met reeds uitgebrachte DLC voor Resistance 2. Hieronder valt de Aftermatch Multiplayer Map Pak, de skin bundle en de Wraith Skin multiplayer weapon. Bovendien krijg je er een voucher bij waardoor je in Resistance 3 de Capelli SRPA multiplayer skin kan ontgrendelen. Wel nog eventjes wachten tot 6 september voordat het derde deel in de winkelrekken ligt.

In de bundel rond Ratchet & Clank zullen zowel Tools of Destruction als A Crack in Time terug te vinden zijn. Dit zijn het eerste, en het derde deel die in het verleden voor de PlayStation 3 verschenen zijn. Vreemd genoeg laat ontwikkelaar Insomniac R&C: Quest for Booty, een korter maar even krachtig deel binnen de serie, uit de bundel vallen.

De laatste bundel draait rond de Uncharted serie en brengt je het origineel en diens opvolger in één verpakking. Bovendien krijg je er een dynamische achtergrond voor je PlayStation 3 bij én een avatar die te maken hebben met het aankomende Uncharted 3: Drake's Deception.

Al deze bundels zullen vanaf 22 juli in de winkelrekken te vinden zijn. Het prijspunt is in het geval van Europa nog niet helemaal zeker, maar verschillende bronnen laten weten dat alle pakketten waarschijnlijk voor €39,99 verkocht zullen worden. Een erg mooie deal als je het ons vraagt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Ratchet & Clank: A Crack in Time

De beste tijd uit je leven?

Uncharted 2

Sublieme single- én multiplayer!

Ratchet & Clank film komt in 2015

Heavenly Sword krijgt ook een CG-film.

Nieuwe R&C herkent oude savefiles

Tools of Destruction en add-on geven extra's.

Demo Ratchet & Clank donderdag op PSN

Eerste versie draait rond robot Clank.