Vandaag hebben we nét de allereerste, echte DLC-case voor L.A. Noire in de vorm van Nicholson Electroplating besproken, en nu komt Rockstar alweer met wat nieuws rond de door Team Bondi ontwikkelde topper.

L.A. Noire zal dit najaar namelijk - redelijk onverwachts - voor de PC uitgebracht worden. Dat kwamen we aan de hand van een officieel persbericht te weten. Sam Houser, de oprichter van Rockstar Games, heeft het volgende rond dit nieuws te vertellen: "De unieke mix van verhaal, actie en het oplossen van delicten zal perfect verlopen op de PC". We hadden niets anders verwacht, Sam.

De PC-versie van L.A. Noire zal gemaakt worden door Rockstar Leeds, en zal volgens het persbericht "te spelen zijn op een brede waaier aan PC-configuraties." Zal deze nieuwe versie ook wat extra's bevatten vraag je? Wel, naast verbeterde graphics zal de PC-versie 3D-support aan boord hebben waardoor er "een groter gevoel van interactie met het spannende Los Angeles uit 1940 mogelijk is," aldus het persbericht.

Tot nu toe ging L.A. Noire ongeveer vier miljoen keer over de toonbank. Wat wij van de versie voor de PlayStation 3 en Xbox 360 vonden kun je nalezen in onze review.

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Rockstar twijfelt nog over LA Noire 2

"We hebben zoveel games die we willen maken."

Team Bondi wordt gesloten

KMM houdt de studio niet open.

LA Noire komt naar PC op 11 november

Alle DLC gratis inbegrepen.