Far Cry 3 onthuld door Ubisoft

Onverwachte onthulling op de E3.

Tijdens hun E3-persconferentie kwam Ubisoft zowaar met een verrassing op de proppen. Nee, het was niet Beyond Good & Evil 2. Far Cry keert namelijk terug met een derde iteratie. Een lange gameplaydemonstratie gaf door de first person view en de jungle-omgeving al vrij snel weg dat we hier met Far Cry te maken hadden. De franchise keert daarmee terug naar z'n roots, hoewel we aliens of monsters dit keer waarschijnlijk buiten beschouwing mogen laten. Informatie over een releasedate en platforms werd niet gegeven.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Ronn Perdok

Ronn Perdok

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread