Gratis Dead Space 2 DLC

Twee nieuwe multiplayer maps.

Dead Space 2 toont hoe het moet en komt met gratis DLC voor de veel gesmaakte horror-shooter. De nieuwe add-on Outbreak bevat twee nieuwe multiplayer maps. De maps zijn geïnspireerd op gebieden uit de singleplayer campagne.

In 'The Academy' keer je terug naar de griezelige schoolomgeving. Spelers moeten samenwerken om een decontaminatie systeem te activeren en te ontsnappen. In 'The Concourse', geïnspireerd op het winkelcentrum level in de singleplayer, moet je een distress beacon activeren en ook heel wat necromorphs een kopje kleiner maken.

Je kan aan de slag met de maps vanaf 31 mei op de Xbox 360 en vanaf 3 juni op de PS3.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread