Starhawk singleplayer duurt 5-8 uur

"Singleplayer blijft altijd hetzelfde."

Dylan Jobe, de baas van ontwikkelaar Lightbox Interactive, heeft aangegeven dat de singleplayer van de shooter Starhawk tussen de vijf en acht uur zal duren. Dat vertelt hij in een interview met EG.net.

"Tegenwoordig duren shooters tussen de vijf en acht uur, afhankelijk van hoe je speelt. Wij zullen ook in die regio zitten", aldus Jobe, " Er zijn soms wat kopzorgen, wanneer iemand in de media zegt 'O mijn god, dat is veel te kort voor een singleplayer'. Maar zo zie ik dat niet ."

"Als je bijvoorbeeld de meeste shooters van begin tot eind speelt en daarna opnieuw begint, zal het zo goed als dezelfde ervaring zijn. Je kunt Halo op Mercenary gaan spelen of wat dan ook. Het wordt moeilijker, maar het zal ongeveer dezelfde ervaring blijven."

Het is voor Lightbox de eerste keer dat zij de Hawk-serie voorzien van een singleplayer. Eerdere delen, zoals het in 2007 uitgekomen Warhawk, waren enkel multiplayer-aangelegenheden.

Starhawk moet volgend jaar uitkomen op de Playstation 3.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread