Splash Damage pakt lag aan in Brink

Eerste DLC is gratis!

Ontwikkelaar Splash Damage heeft een update uitgebracht om de lag in Brink aan te pakken. Det meldt uitgever Bethesda Softworks.

De configuraties voor Xbox 360 worden aangepast, waardoor het aantal menselijke spelers in Campaign en Freeplay beperkt wordt tot acht personen. Het connecteren bij en hosten van matchen moet zo betrouwbaarder worden, minder lag geven en voor een betere spelervaring zorgen. Zodra het PlayStation Network terug online gaat, wordt deze update ook voor de PS3 uitgebracht.

Mensen die over een goede verbinding beschikken en geen last hadden van lag moeten niet vrezen. Er is een Big Teams-configuratie voor Freeplay en je kan de settings nog customizen. De update wordt automatisch doorgevoerd en vereist geen download. Voor de PC is er een hele lijst van aanpassingen via Steam.

Splash Damage brengt in juni het eerste DLC-pakket uit en zal dit gratis doen. Hiermee willen ze alle gamers bedanken die hun steunden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread