Activision heeft tijdens een zogenaamde financial call laten weten dat we dit jaar nog een nieuwe James Bond game mogen verwachten.

Het nieuws is afkomstig van Eric Hirshberg, de CEO bij Activision Publishing. Meer informatie over het spel liet de man nog niet los, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de E3 het één en ander gaan opklaren rond het nieuwe avontuur van 007.

Wel ziet het ernaar uit dat de jongens bij Raven Software - bekend van onder andere Singularity en X-men Origins: Wolverine - verantwoordelijk zullen zijn voor de ontwikkeling van de nieuwe James Bond game. Daarmee nemen de ze fakkel over van Bizarre Creations, de studio die Bloodstone maakte en dit jaar de deuren moest sluiten.

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content