OfficiŽle Reveal AC: Revelations

Terug met Ezio, In Ottomaanse Rijk.

Na een teasercampagne van een week heeft Ubisoft de eerste details vrijgegeven over het nieuwe luik in de Assassins Creed serie. Assassins Creed: Revelations komt eraan in november, voor PC, PS3 en XBox 360. Ubisoft omschrijft het als "the final chapter of the Ezio trilogy" (het laatste hoofdstuk in de Ezio-trilogie). Geen nieuw hoofdpersonage dus, maar wel goede, ouwe Ezio. Daarnaast krijgen ook Altaïr (uit AC1) en Desmond een grote rol.

De nieuwe game zal zich vooral afspelen in het Ottomaanse Rijk (met Constantinopel als pronkstuk), maar het is nog niet uitgesloten dat ook andere locatie worden aangedaan. Voor meer details wordt het wachten op het volgende nummer van het tijdschrift Game Informer, want die kregen de primeur.

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread