Domein Sony wijst op WipEout Trinity

Mogelijk titel voor de NGP.

Als het even mee zit, krijgen we op de aanstaande E3 een gloednieuwe WipEout voorgeschoteld. Sony heeft namelijk al in november het domein WipEoutTrinity.com laten registreren. Een site die nu nog doorverwijst naar de officiŽle website van Sony Computer Entertainment Europe.

Het is goed mogelijk dat we hier met een WipEout voor de NGP te maken hebben. Wie weet voor de launch van het apparaat. Aan de andere kant kan dit echter ook simpelweg een nieuwe WipEout voor de PS3 zijn. Het is immers alweer even geleden sinds de release van WipEout HD.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Ronn Perdok

Ronn Perdok

Contributor

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread