Telltale gaat games uitgeven voor X360

Nog niet bekend wat er gaat verschijnen.

Telltale, de uitgever en ontwikkelaar van leuke adventure-games als de nieuwe Sam & Max en Monkey Island reeksen en tie-ins als Back to the Future, gaat voortaan ook hun titels uitgeven voor de Xbox 360. Op kleine schaal gebeurde dit al, maar nu wil men er serieus werk van maken.

Wat er allemaal gaat verschijnen voor de console van Microsoft, is nog niet bekend. In ieder geval worden niet alleen download-releases overwogen, maar zouden we ook wel eens wat Telltale-producten in de winkelschappen aan kunnen treffen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Ronn Perdok

Ronn Perdok

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread